2024/2025 Yeni Sezon ZeytinyağıTaş Baskı Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı; Gemlik Körfezinde yetişen ve Gemlik Zeytini coğrafi işaretini taşıyan sofralık siyah zeytin çeşitlerinden soğuk sıkım yöntemi ile üretilmektedir. Zeytinyağı üretimi esnasından 27°C altında işlem yapıldığından siyah zeytin bünyesinde bulunan fenol bileşikler tamamen korunduğundan dolayı ortaya çıkan sızma zeytinyağı hem asitliği düşük hem de nefaset olarak zengin bir yapıya sahiptir. Aroma yönünden hafif olması ve ısıl işlem görmemesi nedeniyle hem sıcak yemeklerde kullanabileceğiniz Taş Baskı zeytinyağı hem de salata ve kahvaltı için de lezzetle tüketilebilir. Doğal kekik ve köy ekmeği eşliğinde kahvaltı sofralarına servis ederek afiyetle tüketebilirsiniz.İçerdiği A,D,K vitaminleri sayesinde vücuttaki kalsiyum zenginliğine katkıda bulunmasının yanında yüksek oranda E vitamini deposudur. Gün ışığından korunmalıdır. Rutubetten uzak, serin bir ortamda muhafaza edilmesi tavsiye edilir.ZEYTİNYAĞI ÜRETİM ŞEKLİ : 2 Faz Soğ Devamını Göster