2024/2025 Yeni Sezon ZeytinyağıErken Hasat Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı, soğuk sıkım olarak yani 27 °C altında işlenir, ısıl işlem görmeden üretildiğinden zeytindeki polifenoler, antioksidan bileşikler ve duyusal lezzet tamamen korunmuş olur.Bu özelliği sayesinde sabah kahvaltısında köy ekmeği ile tüketilebilecek meyvemsi, hoş kokulu ve hafif bir sızma zeytinyağı elde edilmiş olur.Toprak ve kağıt filte işlemlerinden geçen erken hasat soğuk sıkım sızma zeyinyağını salatalarda da kullanabileceğiniz gibi, taze fasulye, zeytinyağlı yaprak sarması gibi yemeklerde de piştikten sonra sıcakken üzerlerinedökerek eşsiz bir lezzet sağlayabilirsiniz.ERKEN HASAT SOĞUK SIKIM SIZMA ZEYTİNYAĞI 5 LT TENEKE SAKLAMA KOŞULLARI : Gün ışığından korunmalıdır.Rutubetten uzak, serin bir ortamda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Sızma Zeytinyağı +5°C altında donabilir.Zeytinyağının çözülmesi, kalitesini etkilemez.5 Lt Erken Hasat Soğuk Sızma Zeytinyağı Türk Gıda Kodeksi Zeytinyağı Tebliği’ne uygun olarak üretil Devamını Göster