2024/2025 Yeni Sezon ZeytinyağıNATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI 500 ML, Dekantosyon işlemi ile zeytin hamurundan sıvı fazlar yani yağ ve karasu ayrılır. Günümüzdeki modern dekantasyon sistemleri santrifüj tekniği ile gelişmiştir ve ısıl işlemsiz olarak karasu, pirina ve zeytinyağı hızlıca birbirinden ayrılır. Böyle elde edilen sızma zeytinyağı çok kaliteli ve sofralık, yemeklik olarak düşük asitlikte olması gerçekleştirilir.Elde edilen sızma zeytinyağı, hem salatalarda, hem yemeklerde, hem de kızartma ve sıcak yemeklerde kullanılabilecek kalitede olur. Bu süreçte sızma zeytinyağı üretiminde yalnızca mekanik işlemler olduğundan herhangi bir üretim aşamasında katkı ya da koruyucu madde kullanılmadığından, tamamen doğal bir zeytinyağı olarak, üretilmektedir.NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI 500 ML, salatalarda hafif aroması sayesinde lezzetle tüketilebildiği gibi, kızartma ve sıcak yemeklerde de koku yapmadan ve sizi hiç rahatsız etmeden kullanılabilir bir sızma zeytinyağı çeşitidir.Vegan diyetleri, paleo Devamını Göster