Aydı Izgara Yeşil Zeytin, Eylül - Ekim aylarında hasat edilen domat ve edremit tipi yeşil zeytinlerden elde edilir. Dalından toplandıktan sonra yeşil zeytinler tatlandırma tanklarında bekletilerek, suları belirli gün aralıkları ile değiştirilerek tatlanması sağlanır. Tatlanma işleminde sonra kaya tuzu, su ve limon tuzu ile hazırlanan salamura suyu içerisinde ekşilenir. Tüketilmeye hazır hale gelen yeşil zeytinlerin çekirdekleri çıkarılır. Bu şekilde zeytinler salamura suyundan uzaklaştırılarak hafif bir kurutma işleminden geçer. Alttan ve üstten ızgara yapılan çekirdeksiz yeşil zeytinler barbekü tadının aldıktan sonra sarımsak, domates, kurusu ve özel baharatlarla harmanlanarak yağlanır. Aydı Izgara Yeşil Zeytin, domates kurusu, sarımsak ve baharatla harmanlandıktan sonra bu aroma içerisinde işletmemizce belirlenen süre içinde bekletilir. Izgara yeşil zeytin yemeye hazır hale geldikten sonra cam kavanoz amvalajlara müşteri taleplerine göre dolum yapılır. Pastörize edilerek hijyenik bir Devamını Göster