3 Lt Aydı İlk Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı, Gemlik Körfezi çevresindeki özel iklim koşullarında yetişen yeşil zeytinlerden üretilir. Eylül ve Ekim aylarında yapılan erken hasat döneminde toplanan zeytinler, en yüksek fenol ve aroma değerine sahiptir.
Soğuk sıkım yöntemiyle 27°C altında sıkılan bu zeytinyağı, içeriğinde yer alan antioksidan bileşenleri ve meyvemsi lezzetini korur. Isıl işleme maruz kalmadığı için hem besleyici hem de doğal formu bozulmadan sunulur.
Filtresiz olarak dinlendirme yöntemiyle hazırlanır; bu sayede hem zeytinin doğal tortusu korunur hem de aromatik yapısı zenginleşir. Özellikle kahvaltılarda, salatalarda ve zeytinyağlı mezelerde çiğ olarak tüketilmesi önerilir.
Oleik Asit Cinsinden En Çok: %0,8