Süper Sofralık Gemlik Siyah Zeytin 1 Kg
179,90 TL
Kategori
Stok Kodu
AZS1000
Ambalajlama yapılmadan önce olgunlaştırma, tatlandırma, yıkama, seçme, yağlama tezgahlarında hazırlanır. Zeytin ağaçlarından toplanan siyah zeytinler işletmemizde taş zeytin havuzlarındasu ve tuz kullanılarak fermente edilir yani tatlandırılır.
Bu zeytin işleme yönteminde hiçbir katkı ya da koruyucu madde kullanılmaz. Zeytin havuzlarında tuz ve su ile hazırlanan salamura suyunda 7-9 ay boyunca taş baskı altındabekletmek suretiyle fermente edilen siyah zeytinler, salamura suyu içerisine verilen hava ile phları dengelenip, yemeye hazır hale getirilmektedir. Siyah zeytinlerin tatlandırılma aşamasında zeytin havuzundaki salamura suyu birkaçdefa değiştirilip yenilenerek, zeytinlerin acı sularını tamamen atması sağlanır
SÜPER SOFRALIK GEMLİK SİYAH ZEYTİN 1 KG ismi, boylama esnasında ayrılan zeytinin kg başına düşen dane adedini ifade etmek için kullanılan bir isimdir.
Gemlik zeytini doğal fermentasyon işleminden sonra yağlanmadan önce yıkama, seçmeve zeytin üzerindenki suyun hava yoluyla atılması işlemleri uygulanır. Bunun amacı ambalajlamada kullanılan bitkisel yağın siyah zeytini iyice sarmalayarak zeytindeki küflenmeyi önlemesi ve raf ömrünün uzun olmasını sağlamaktır.
SÜPER SOFRALIK GEMLİK SİYAH ZEYTİN 1 KG, üretim aşamalarından sonra ambalaja dolum yapılma esnasında bitkisel yağ ile yağlanarak dolum yapılır. Siyah zeytinlerde yağlama aşamasında zeytinyağı kullanılmaz. Zeytinyağının asitli yapısından dolayı siyah zeytinde yumuşamaya sebep olur. Bu nedenle siyah sofralık zeytinler mısırözüyağı ile yağlanarak ambalajlanır.
Demir ve kalsiyum açısından çok zengin olan Gemlik zeytini hem sabah kahvaltısında, ara öğünlerde hem de akşam yemeklerinde salatalarda dahi tüketilmeli ve sağlık için sofralarımızda yer almalıdır. Siyah zeytinin karaciğerde yer alanenzimlerin salgılanmasını çoğaltması, kalsiyum içeriği sayesinde kemik gelişimini hızlandırdığı bilinmektedir.
Bu zeytin işleme yönteminde hiçbir katkı ya da koruyucu madde kullanılmaz. Zeytin havuzlarında tuz ve su ile hazırlanan salamura suyunda 7-9 ay boyunca taş baskı altındabekletmek suretiyle fermente edilen siyah zeytinler, salamura suyu içerisine verilen hava ile phları dengelenip, yemeye hazır hale getirilmektedir. Siyah zeytinlerin tatlandırılma aşamasında zeytin havuzundaki salamura suyu birkaçdefa değiştirilip yenilenerek, zeytinlerin acı sularını tamamen atması sağlanır
SÜPER SOFRALIK GEMLİK SİYAH ZEYTİN 1 KG ismi, boylama esnasında ayrılan zeytinin kg başına düşen dane adedini ifade etmek için kullanılan bir isimdir.
Gemlik zeytini doğal fermentasyon işleminden sonra yağlanmadan önce yıkama, seçmeve zeytin üzerindenki suyun hava yoluyla atılması işlemleri uygulanır. Bunun amacı ambalajlamada kullanılan bitkisel yağın siyah zeytini iyice sarmalayarak zeytindeki küflenmeyi önlemesi ve raf ömrünün uzun olmasını sağlamaktır.
SÜPER SOFRALIK GEMLİK SİYAH ZEYTİN 1 KG, üretim aşamalarından sonra ambalaja dolum yapılma esnasında bitkisel yağ ile yağlanarak dolum yapılır. Siyah zeytinlerde yağlama aşamasında zeytinyağı kullanılmaz. Zeytinyağının asitli yapısından dolayı siyah zeytinde yumuşamaya sebep olur. Bu nedenle siyah sofralık zeytinler mısırözüyağı ile yağlanarak ambalajlanır.
Demir ve kalsiyum açısından çok zengin olan Gemlik zeytini hem sabah kahvaltısında, ara öğünlerde hem de akşam yemeklerinde salatalarda dahi tüketilmeli ve sağlık için sofralarımızda yer almalıdır. Siyah zeytinin karaciğerde yer alanenzimlerin salgılanmasını çoğaltması, kalsiyum içeriği sayesinde kemik gelişimini hızlandırdığı bilinmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Sitemize ilk yorumu siz yapın!