Natürel Sızma Zeytinyağı 2 Lt
799,90 TL
Kategori
Stok Kodu
AZNS2000
2024/2025 Yeni Sezon Zeytinyağı
2 Lt Aydı Naturel Sızma Zeytinyağı, Gemlik zeytini coğrafi işaretini taşıyan Gemlik ilçesi ve köylerinden toplanan sofralık siyah ve yeşil zeytinlerden üretilir.
Zeytin hamur sıcaklığı kontinü sistem üretim şeklinde 27-36 °C aralığındadır. Bu sızma zeytinyağı üretim sisteminde sıcak sıkım kontinü (hot press) yani devam eden bir sistem vardır. Zeytinyağı elde edilecek hamur hiç bekletilmeden sürekli bir sistem içerisinde elde edilir. Kontinü zeytinyağı üretim sisteminde malaksasyon yani yoğurma işlemi ile hamur haline gelen zeytin püresi içerisindeki yağın ortaya çıkarılması sağlanır. Bu şekilde sıcak su ile yağın elde edilmesi sağlanmaktadır. Zeytin hamurunda yer alan sıvı fazlar yani yağ ve su dekantasyon işlemi ile ayrılır. Santrifüj tekniği ile geliştirilmiş olan günümüz modern dekantasyon sistemleri ısıl işlemsiz olarak karasu, pirina ve zeytinyağı hızlıca birbirinden ayrılır.
Sızma zeytinyağı üretiminde üretimin hiçbir aşamasında koruyucu ya da katkı maddesi kullanılmaz. Modern mekanik işlemler ve hijyenik üretim sayesinde tamamen doğal bir sızma zeytinyağı elde edilir.
Aydı Naturel Sızma Zeytinyağı, salatalarda hafif aroması sayesinde lezzetle tüketilebildiği gibi, kızartma ve sıcak yemeklerde de koku yapmadan ve sizi hiç rahatsız etmeden kullanılabilir bir sızma zeytinyağı çeşitidir.
Vegan diyetleri, paleo diyeti ya da toksin diyetlerinde en çok tercih edilen sızma zeytinyağı çeşiti, naturel sızma zeytinyağıdır.
2 Lt Aydı Naturel Sızma Zeytinyağı, Gemlik zeytini coğrafi işaretini taşıyan Gemlik ilçesi ve köylerinden toplanan sofralık siyah ve yeşil zeytinlerden üretilir.
Zeytin hamur sıcaklığı kontinü sistem üretim şeklinde 27-36 °C aralığındadır. Bu sızma zeytinyağı üretim sisteminde sıcak sıkım kontinü (hot press) yani devam eden bir sistem vardır. Zeytinyağı elde edilecek hamur hiç bekletilmeden sürekli bir sistem içerisinde elde edilir. Kontinü zeytinyağı üretim sisteminde malaksasyon yani yoğurma işlemi ile hamur haline gelen zeytin püresi içerisindeki yağın ortaya çıkarılması sağlanır. Bu şekilde sıcak su ile yağın elde edilmesi sağlanmaktadır. Zeytin hamurunda yer alan sıvı fazlar yani yağ ve su dekantasyon işlemi ile ayrılır. Santrifüj tekniği ile geliştirilmiş olan günümüz modern dekantasyon sistemleri ısıl işlemsiz olarak karasu, pirina ve zeytinyağı hızlıca birbirinden ayrılır.
Sızma zeytinyağı üretiminde üretimin hiçbir aşamasında koruyucu ya da katkı maddesi kullanılmaz. Modern mekanik işlemler ve hijyenik üretim sayesinde tamamen doğal bir sızma zeytinyağı elde edilir.
Aydı Naturel Sızma Zeytinyağı, salatalarda hafif aroması sayesinde lezzetle tüketilebildiği gibi, kızartma ve sıcak yemeklerde de koku yapmadan ve sizi hiç rahatsız etmeden kullanılabilir bir sızma zeytinyağı çeşitidir.
Vegan diyetleri, paleo diyeti ya da toksin diyetlerinde en çok tercih edilen sızma zeytinyağı çeşiti, naturel sızma zeytinyağıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Sitemize ilk yorumu siz yapın!